Spaniolul Carlos Alcaraz a câștigat titlul la Roland Garros

Spaniolul Carlos Alcaraz a câștigat titlul la Roland Garros
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2024

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz a câștigat duminică titlul de campion la Roland Garros, după ce l-a învins în finală pe germanul Alexander Zverev, după un meci care a durat mai bine de patru ore.

Carlos Alcaraz (21 de ani, locul 3 ATP) a dominat primul set, pe care l-a câștigat cu 6-3, dar Alexander Zverev (27 de ani, locul 4 ATP) a revenit excelent în setul secund, în care s-a impus cu 6-2, relatează News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Jaf spectaculos la un magazin Bulgari din centrul Romei. Hoții au plecat cu bijuterii de jumătate de milion de euro CITEȘTE ȘI FOTO Jaf spectaculos la un magazin Bulgari din centrul Romei. Hoții au plecat cu bijuterii de jumătate de milion de euro
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Alcaraz a început bine setul al treilea, a condus cu 5-2, dar Zverev a rămas concentrat și calm, a egalat la 5 și a câștigat un break pentru a trece la conducere cu 6-5, impunându-se cu 7-5. Alcaraz a egalat situația cu un 6-1 administrat germanului în setul al patrulea și s-a intrat în decisiv.

Spaniolul s-a impus cu 6-2 și a cucerit primul său titlu la Roland Garros și al treilea de Mare Șlem din carieră, după o finală care s-a întins pe durata a patru ore și 19 minute.

viewscnt
Afla mai multe despre
alcaraz
roland garros
victorie
câștigător
zverev