VIDEO "Ai cucerit o țară întreagă!" Momentul în care Emma Răducanu a smuls ropote de aplauze la Cluj-Napoca

VIDEO "Ai cucerit o țară întreagă!" Momentul în care Emma Răducanu a smuls ropote de aplauze la Cluj-Napoca
scris 27 oct 2021

Emma Răducanu (23 WTA) s-a calificat în optimile de la Transylvania Open, după ce a învins-o pe slovena Polona Hercog, scor 4-6, 7-5, 6-1.

La finalul meciului, jucătoarea cu origini românești a fost intervievată de Alexandra Dulgheru. Deși vizitează rar România, campioana de la US Open s-a străduit să vorbească în limba română și chiar i-a ieșit. Britanica i-a încântat pe cei prezenți, iar în discursul său a vorbit despre lucrurile care au impresionat-o de când a ajuns la Cluj-Napoca, scrie gsp.ro.

Cele mai mari amenințări informatice pentru companii CITEȘTE ȘI Cele mai mari amenințări informatice pentru companii

„Astăzi a fost un meci dificil, adversara mea a jucat foarte tare, iar eu n-am jucat așa bine. Am câștigat, iar acum simt multă bucurie.E un turneu foarte bine organizat, îmi place România foarte mult. Mă simt ca acasă aici! Mâncarea mea preferată? Ciorba de perișoare, sarmalele, mămăliga, papanașii. Înainte de meci n-am mâncat ciorbă de perișoare, ci de legume. Și mai aștept puțin și o să mănânc niște sarmale. Înseamnă mult pentru mine să joc în țara tatălui meu. Mulțumesc tuturor pentru încurajările primite astăzi și în toată această săptămână. Mi-e puțin rușine, dar dacă mai stau aici, voi fi mai bună la acest capitol”, a spus Emma Răducanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
emma răducanu
tenis