Wimbledon anunță premii record la ediția din acest an. Cât vor primi câștigătorii

Wimbledon anunță premii record la ediția din acest an. Cât vor primi câștigătorii
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2022

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunțat că fondul de premii pentru ediția din acest an a grand slam-ului este de 40.350.000 de lire sterline (47 de milioane de euro), sumă cu 11,1 mai mare decât în 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sportivi care vor câștiga trofeul la simplu feminin și simplu masculin vor primi câte 2 milioane de lire sterline (2,3 milioane de euro), scrie News.ro.

Guvernul scapă de o durere de cap - Datoria publică a fost revizuită la 48,4% din PIB, sub pragul de 50% peste care s-a aflat în primele luni ale anului. Revizuirea în urcare a PIB nominal a îmbunătățit indicatorul datoriei CITEȘTE ȘI Guvernul scapă de o durere de cap - Datoria publică a fost revizuită la 48,4% din PIB, sub pragul de 50% peste care s-a aflat în primele luni ale anului. Revizuirea în urcare a PIB nominal a îmbunătățit indicatorul datoriei

Pentru prima dată în trei ani, competiția se va putea desfășura cu tribunele pline.

Au fost mărite cu 26 la sută față de 2021 premiile pentru calificări, acum totalul fiind de 3.648.000 lire sterline. Este o mărire cu 48,1 la sută față de 2019.

Sportivii care vor concura în primul tur pe tablourile principale de simplu vor avea asigurat un premiu de 50.000 de lire sterline, cu 4,2 la sută mai mare față de 2021 și cu 11,1 la sută mai mare față de 2019.

Vezi aici toate premiile de la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon.

La turneul de grand slam nu se vor acorda puncte de către ATP și WTA, ca urmare a deciziei organizatorilor de a nu permite participarea sportivilor din Rusia și din Belarus.

La Roland Garros, premiile totale au fost de 43,6 milioane de euro. Câștigătorii turneului la simplu au obținut câte 2,2 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
wimbledon
premii
tenis