PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Aurel Ștefan, director comercial Domeniile Ostrov: Este o zonă care poate să crească. Turismul pe corporate cred că e foarte bun

PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Aurel Ștefan, director comercial Domeniile Ostrov: Este o zonă care poate să crească. Turismul pe corporate cred că e foarte bun
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2024

Aurel Ștefan, director comercial Domeniile Ostrov, unul dintre cei mai mari producători de vin din România, se arată optimist în ceea ce privește anul 2024 atât din punct de vedere al producției, cât și al consumului. În prima lună a anului, producătorul a avut vânzări de vin cu 30% mai mari față de perioadă similară din 2023.

„Sunt încrezător pentru că noi deja avem o producție mai mare și pe partea de vinuri și pe partea de legume în 2023 față de 2022. Deci, avem ce să oferim în plus anul acesta. La vinuri am irigat 100% toate cele 1.200 de hectare și asta ne-a dus la 10 milioane de litri îmbuteliați în 2023, cu 11% mai mult față de 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

La producția de legume se schimbă un pic lucrurile. Aici putem să cultivăm mai mult dacă avem cerere. Dar, spre exemplu, la roșii am avut o recoltă foarte bună, peste 100 de tone la hectar producție în 2023, mai mult cu 50% față de 2022. Și la fructele am avut o producție foarte bună, dar nu la toate”, spune, la emisiunea (Re)Descoperă România de la PROFIT NEWS TV, Aurel Ștefan, director comercial Domeniile Ostrov, adăugând că în fiecare an compania își propune să crească producția, dar și calitatea produselor.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Aurelia Vișinescu, co-proprietar Domeniile Săhăteni: Va fi un an foarte dificil pentru producătorii din industrie. Foarte multe crame au probleme financiare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Aurelia Vișinescu, co-proprietar Domeniile Săhăteni: Va fi un an foarte dificil pentru producătorii din industrie. Foarte multe crame au probleme financiare

Compania deține un areal viticol de 1.200 de hectare în județul Constanța, DOC Oltina și IG Terasele Dunării și 300 de hectare de livezi.

Domeniile Ostrov oferă și posibilități de cazare, în două unități, având în total o capacitate de 30 de camere, dar și două restaurante.

„Este o zonă care poate să crească. Avem solicitări pentru evenimente de o zi sau petreceri de firme. Turismul pe corporate cred că e foarte bun. Firmele pot să facă acolo teambuilding-uri pentru 1-2 zile. Spațiul oferă și relaxare. Putem face și diverse activități pentru cei care vin și sunt din domeniul HoReCa. De asemenea, zona este foarte ofertantă și pentru familii”, mai spune acesta.

„Ca și atracții turistice în zonă avem anumite edificii precum Mănăstirea Sfântul Andrei sau Dervent sau ferma noastră de Black Angus”, adaugă Aurel Ștefan.

viewscnt
Afla mai multe despre
aurel ștefan
domeniile ostrov