Asocierea CEC Bank și ZebraPay va asigura serviciile de încasare a contravalorii documentelor de călătorie emise de Imprimeria Română

Asocierea CEC Bank și ZebraPay va asigura serviciile de încasare a contravalorii documentelor de călătorie emise de Imprimeria Română
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 ian 2021

Asocierea formată din CEC Bank și ZebraPay a câștigat, în calitate de unic ofertant, licitația organizată de Imprimeria Națională pentru furnizarea de servicii de încasare a contravalorii pașapoartelor, permiselor de ședere temporară și documentelor de călătorie pentru cetățenii străini. Cu o durată de 3 ani, contractul a fost atribuit pentru 14,74 milioane de lei, fără TVA, valoarea fiind identică nivelului estimat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Imprimeria Națională este o companie cu capital integral de stat și are ca obiect activități de interes public național, în scopul realizării cadrului organizat pentru utilizarea, emiterea și circulația hârtiilor de valoare, a formularelor tipizate cu regim special, comune sau specifice pe economie, a tipăriturilor cu caracter special.

ASF amendează din nou City Insurance și Euroins, acuzând întârzierea despăgubirilor aferente dosarelor de daună RCA CITEȘTE ȘI ASF amendează din nou City Insurance și Euroins, acuzând întârzierea despăgubirilor aferente dosarelor de daună RCA

Compania produce hârtiile de valoare de natura timbrelor, banderolelor sau etichetelor utilizate la marcarea produselor supuse accizelor, certificatelor de trezorerie, bonurilor de tezaur, timbrelor fiscale, pașapoartelor electronice, colantelor uniforme de viză, documentelor de călătorie cu regim special.

De asemenea, compania gestionează sistemul unitar de înseriere și numerotare a formularelor tipizate cu regim special, activitatea de producere și distribuție a biletelor de tombolă, de pronosticuri (pariuri) sportive, de pariuri de orice fel și a cartoanelor pentru jocuri de tip bingo.

ZebraPay este companie specializată în furnizarea de soluții de plată de tip self-service, cu afaceri de 89,9 milioane de lei în 2019.

La finele anului 2019, CEC Bank ocupa locul 7 în topul după active, cu o cotă de piață de 6,64%.

viewscnt
Afla mai multe despre
imprimeria nationala
pasapoarte
servicii
incasare
cec bank
zebrapay