Călătorii RATB vor avea acces la internet wi-fi gratuit spre finele anului 2018. Proiectul este estimat la 1,34 milioane euro

Călătorii RATB vor avea acces la internet wi-fi gratuit spre finele anului 2018. Proiectul este estimat la 1,34 milioane euro
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 1 mai 2017

Regia Autonomă de Transport București (RATB) va lansa, în perioada următoare, o licitație estimată la 1,34 milioane de euro, fără TVA, pentru instalarea de internet wi-fi gratuit într-un număr maxim de 1.580 de mijloace de transport în comun.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Cu o durată de 17 luni, contractul va fi finanțat din surse proprii ale Regiei.

În luna ianuarie a acestui an, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că în mijloacele de transport în comun va fi instalat internet wi-fi gratuit pentru călători și o aplicație prin care aceștia vor putea afla timpul de așteptare și traseul pe care trebuie să îl parcurgă.

Firma de asigurări a statului face pierderi după pierderi. Și-a redus capitalul la jumătate CITEȘTE ȘI Firma de asigurări a statului face pierderi după pierderi. Și-a redus capitalul la jumătate

"RATB va iniția o procedură prin care, atât în troleibuze, autobuze și tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toți călătorii care vor beneficia de transportul public”, a declarat Firea.

Primarul Capitalei a adăugat că va fi creată o aplicație prin care călătorii vor putea ști care este timpul de așteptare, traseul pe care îl parcurge vehiculul.

"De asemenea, tot printr-o aplicație, pe care o va organiza Regia, călătorii vor putea afla care este timpul de așteptare, precum și informații despre traseul vehicului pe care doresc să îl ia”, a mai spus Firea.

viewscnt
Afla mai multe despre
ratb
internet
vehicule
calatori