Cel mai mare producător turc de echipamente telecom a intrat în România

Cel mai mare producător turc de echipamente telecom a intrat în România
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 24 oct 2023

Producătorul turc de echipamente telecom Karel a intrat în România, deschizându-și o firmă care va comercializa componente si echipamente electronice și de telecomunicații, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Profit.ro organizează pe 9 noiembrie Gala anuală Povești cu Profit...made in Romania, în care sunt premiați manageri și companii românești

Firma este controlată integral de Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ș.

EXCLUSIV Germanii de la Elektrokontakt vor produce cablaje pentru industria auto din Europa într-un sat din județul Mureș. Investiția inițială - 25 milioane de lei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Germanii de la Elektrokontakt vor produce cablaje pentru industria auto din Europa într-un sat din județul Mureș. Investiția inițială - 25 milioane de lei

Înființată în 1986, Karel este lider pe această nișă în industria comunicațiilor din Turcia și operează în 5G, IoT, Industry 4.0, aplicații auto și tehnologii cloud, care sunt, de asemenea, domenii cheie de activitate și proiecte ale companiei.

Cu exporturi în peste 30 de țări, Karel este unul dintre primii 3 producători de centrale PBX din Europa și în primii 15 producători de PBX din lume.

Listată la bursă în 2006, compania deservește peste 700.000 de companii în Turcia și peste 12 milioane de utilizatori din întreaga lume.

EXCLUSIV Tranzacție - OTTO Broker integrează portofoliul Sirius Broker, la doi ani după o mișcare similară CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție - OTTO Broker integrează portofoliul Sirius Broker, la doi ani după o mișcare similară

În industria telecom, Karel proiectează și dezvoltă diverse soluții de comunicare, în principal centrale telefonice IP, call center, soluții de videoconferință și aplicații cloud ale acestor tehnologii, și lansează aceste soluții în Turcia și în străinătate.

Karel are unul dintre cele mai mari centre de producție electronică din Turcia și proiectează și produce circuite electronice în industria electronică de consum și a apărării.

Mai multe detalii AICI și AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
karel
turcia
romania
telecom