Românii au luat cu asalt drumurile spre litoral și munte în minivacanță. Ce rute alternative recomandă poliția rutieră

Românii au luat cu asalt drumurile spre litoral și munte în minivacanță. Ce rute alternative recomandă poliția rutieră
scris 12 aug 2017

Traficul rutier spre litoral este foarte intens, sâmbătă dimineață, polițiștii recomandându-le șoferilor rute alternative la A2, în timp ce pe DN1 București-Brașov se circulă în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Nistorești, aglomerație fiind și în zona Poiana Țapului-Bușteni.

Conform Centrului Infotrafic, citat de News.ro, traficul rutier este foarte intens pe autostrada A2, pe sensul de mers București – Constanța, dar și pe DN Centura București, către autostrada A2 (între Popești și Pantelimon).

Minivacanța de Sfânta Maria la munte: 470 lei pentru trei nopți la o vilă în Predeal sau 199 euro pe noapte la un hotel din Poiana Brașov CITEȘTE ȘI Minivacanța de Sfânta Maria la munte: 470 lei pentru trei nopți la o vilă în Predeal sau 199 euro pe noapte la un hotel din Poiana Brașov

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să folosească și alte rute către Constanța, cum ar fi:

-DN2 București – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârșova – Constanța;

-DN3 București – Lehliu – Călărași – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanța;

 

-DN3 București – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Fetești – A2 Fetești – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanța (cu mențiunea că este posibil să apară probleme de trafic la stația de taxare de la Fetești).

Pentru prima oară după \'90, Costineștiul atrage câteva mii de turiști străini CITEȘTE ȘI Pentru prima oară după '90, Costineștiul atrage câteva mii de turiști străini

Polițițiștii atenționează totodată că, pe DN1, valorile de trafic vor crește în orele următoare.

 

Conform Centrului Infotrafic, și în județul Argeș, pe DN7 Pitești – Râmnicu-Vâlcea, autovehiculele încetinesc mai mult decât este necesar la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă, în zona Bascov – Valea Ursului. S-a format coloană de autovehicule pe sensul de mers către Vâlcea, inclusiv la ieșirea de pe autostrada A1 București – Pitești.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să mărească distanța de siguranță în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vacanta
litoral
munte
trafic
circulatie
politie
turism
turisti
maria