Romcarton a luat 23 milioane euro de la BCR pentru a construi o nouă fabrică la Popești-Leordeni

Romcarton a luat 23 milioane euro de la BCR pentru a construi o nouă fabrică la Popești-Leordeni
scris 17 mai 2017

Producătorul de ambalaje din carton ondulat Romcarton SA, controlată de grupul francez Rossmann, a luat un credit de 23,4 milioane euro de la Banca Comercială Română (BCR) pentru construcția unei noi fabrici lângă București, la Popești-Leordeni, a anunțat miercuri banca finanțatoare.

Creditul a fost aprobat la începutul lunii martie și este folosit pentru construcția unei noi fabrici de carton ondulat în Popești-Leordeni, județul Ilfov, care se va întinde pe o suprafață de circa 3,4 hectare, scrie News.ro.

Proiectul va fi finalizat până la sfârșitul anului 2017, investiția totală fiind de 27,5 milioane euro.

“Este un moment de referință în evoluția grupului nostru în România: construirea unei fabrici noi, mai mare, cu spații optimizate în jurul fluxurilor tehnologice, instalarea de utilaje moderne și implicit obținerea unui mediu de lucru îmbunătățit”, a declarat directorul general al Rossmann România, Paul-Henri Kohler. 

ANALIZĂ Economia românească crește cu un singur motor turat la maximum: consumul alimentat prin stimuli guvernamentali CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Economia românească crește cu un singur motor turat la maximum: consumul alimentat prin stimuli guvernamentali

Romcarton este primul producător de ambalaje de carton ondulat din Romania și are clienți mai ales în industria alimentară și a bunurilor de larg consum. Compania deține în prezent o fabrică în București, pe bulevardul Theodor Pallady.

Compania este deținută de grupul francez Rossmann, care mai deține în România și fabrica Ambro Suceava.

Rossmann operează la nivel mondial 25 de fabrici, dintre care 22 în Europa și 3 în Africa, cu o capacitate de producție de 500.000 tone de carton ondulat și 300.000 tone de hârtie. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bcr
romcarton