Turiștii de pe litoral pot vizita târgul de carte Gaudeamus, organizat în stațiunea Mamaia

Turiștii de pe litoral pot vizita târgul de carte Gaudeamus, organizat în stațiunea Mamaia
scris 13 aug 2017

Peste 20 de edituri participă la Târgul Gaudeamus Litoral, care marchează ediția cu numărul 100 a evenimentului și a fost deschis, sâmbătă, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, urmând să fuie deschis până miercuri. 

La această ediție a Târgului Gaudeamus participă 23 de expozanți, printre care se regăsesc câteva dintre cele mai cunoscute nume de pe piața editorială românească.

Oferta este generoasă, atât din punctul de vedere al numărului de titluri disponibile cât și din cel al diversității domeniilor abordate, câștig de cauză având, totuși, cartea “de vacanță”, care poate însoți cititorii pe plajă, relatează News.ro.

LISTA Magazinele din care bucureștenii pot cumpăra biciclete cu voucherele de la Primărie CITEȘTE ȘI LISTA Magazinele din care bucureștenii pot cumpăra biciclete cu voucherele de la Primărie

Programul de vizitare este zilnic între orele 15.00 și 23.00, evenimentul urmând să se încheie miercuri. 

Cititorii de pe plajă pot fi surprinși de ”Poliția Gaudeamus”, care oferă cărți de la editurile participante la târg.

Gaudeamus a ajuns la ediția cu numărul 100 după 23 de ani în care s-au derulat 99 de târguri sub acest brand, cu peste 11.700 de evenimente culturale găzduite și aproape 2.850.000 de vizitatori.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
targ
carte
gaudeamus
mamaia
litoral
turisti