YouTube va lansa un magazin online pentru servicii de streaming video

YouTube va lansa un magazin online pentru servicii de streaming video
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2022

YouTube, parte a grupului Alphabet, intenționează să lanseze un magazin online pentru servicii de streaming video, potrivit unui articol publicat de Wall Street Journal, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Compania a reînnoit discuțiile cu companiile de divertisment cu privire la participarea la platformă, la care se referă la nivel intern ca la un ”magazin de canale”, se arată în articolul WSJ, care citează persoane apropiate discuțiilor recente.

Platforma este în lucru de cel puțin 18 luni și ar putea fi disponibilă încă din această toamnă, susține News.ro.

Grupul Alphabet nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters.

Având în vedere că tot mai mulți consumatori renunță la televiziunea prin cablu sau prin satelit și trec la servicii de streaming pe bază de abonament, lansarea planificată va permite YouTube să se alăture unor companii precum Roku și Apple, în încercarea de a câștiga o parte din piața de streaming deja aglomerată.

La începutul acestei săptămâni, New York Times a relatat că Walmart a purtat discuții cu companii media despre includerea streamingului de divertisment în serviciul său de membri.

viewscnt
Afla mai multe despre
yourube
steaming
video