Firea va cumpăra și 100 de troleibuze tot de la turci, după 400 de autobuze de la Otokar

Firea va cumpăra și 100 de troleibuze tot de la turci, după 400 de autobuze de la Otokar
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 18 apr 2019

Asocierea Bozankaya Otomotiv Turcia (lider) și Sileo GmbH a depus singura ofertă pentru furnizarea către Primăria Capitalei a 100 de troleibuze autonome, contract estimat la 214,5 milioane de lei, fără TVA, pentru 2 ani.

“Achiziționarea a 100 de troleibuze noi, solo, din gama de 12 metri, cu podea complet coborâtă pe toată lungimea vehiculului, conform tuturor cerințelor din caietul de sarcini. Livrarea SDV-urile și echipamentele specifice, soft-urile de aplicație (cu licență nelimitată în timp), piesele de schimb și materialele de primă dotare, agregatele și unitățile electronice de comandă de primă dotare, reperele consumabile și de mare uzură, materialele consumabile și de mare uzură prevăzute în anexele la contract. Asigurarea activităților de service, de remediere a defecțiunilor, să furnizeze ansamble, subansamble, piese și materiale în perioada de garanție, conform specificațiilor caietului de sarcini. Asigurarea instruirii personalului”, se arată în anunțul de participare la licitație.

Urmărește-ne și pe Google News
Firea cumpără 130 de autobuze hibride CITEȘTE ȘI Firea cumpără 130 de autobuze hibride
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Troleibuzele vor avea o autonomie de 20 de kilometri și permite legătura între diverse rețele de contact.

Bozankaya a fost fondată în 1989 în Germania ca o companie de cercetare și dezvoltare. În 2003, compania s-a extins în Turcia, inițial cu 20 de angajați. În prezent, compania are aproximativ 1.000 de angajați, inclusiv aproape 100 de ingineri care își defășoară activitatea în centrul de cercetare și dezvoltare.

Bozankaya a produs primul autobuz electric complet în Turcia.

În 2018, compania s-a extins și mai mult cu noul centru de producție de 100.000 de metri pătrați în zona industrială Sincan (Ankara). Această facilitate, o investiție de 50 milioane de euro, a fost concepută special pentru producția de vehicule de sistem feroviar, cum ar fi trenuri de metrou, tramvaie, precum și vehicule comerciale electrice, cum ar fi trambus și e-bus.

Astra Vagoane urmărește un nou contract substanțial, la Arad CITEȘTE ȘI Astra Vagoane urmărește un nou contract substanțial, la Arad

Sileo este un producător de autobuze electrice pentru baterii pentru transportul public.

Compania are sediul în Salzgitter-Watenstedt și face parte din grupul Bozankaya.

În luna iunie 2018, Primăria Capitalei a semnat cu Otokar (Turcia) contractul pentru achiziția celor 400 de autobuze Euro 6, valoarea contractului fiind de peste 458 de milioane de lei fără TVA.

viewscnt
Afla mai multe despre
firea
bucuresti
capitala
troleibuze
licitatie
oferta
bozankaya otomotiv
sileo gmbh