Fiscul caută poștaș pentru trimiterea corespondenței către contribuabili. Contractul este estimat la 35,2 milioane de lei în 4 ani

Fiscul caută poștaș pentru trimiterea corespondenței către contribuabili. Contractul este estimat la 35,2 milioane de lei în 4 ani
scris 10 ian 2017

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a inițiat o licitație de 35,2 milioane de lei, fără TVA, pentru cumpărarea de servicii de tipărire și transmitere a corespondenței adresată contribuabililor.

Contractul va avea o durată de 4 ani și se estimează că vor fi trimise circa 76,8 milioane de plicuri.

“Prin prestarea acestor servicii se asigură tipărirea centralizată a întregii corespondențe ce este adresată contribuabililor de către ANAF, rezultatul final fiind documentul fiscal anvelopat în plic personalizat ANAF sau colet (denumit pe scurt "trimitere finalizata") ce trebuie comunicat contribuabililor persoane fizice și juridice din țară, prin intermediul unui operator postal”, se arată în anunțul licitației.

Ofertele vor fi deschise în a prima parte a lunii februarie.

Anterior, serviciile de tipărire și transmitere a informărilor ANAF către contribuabili au fost prestate de Xerox România pentru suma 14,99 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 16,3 milioane de lei, fără TVA. Contractul a fost încheiat în urma unei licitații în august 2014 și a avut o durată de doi ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
anaf
licitatie
servicii postale