FOTO Palatul Ghica a fost scos la vânzare pe OLX cu 1,6 milioane euro, negociabil. Cumpărătorul primește parcul aferent clădirii ca "bonus"

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 25 iul 2017

Palatul Ghica din Comănești (județul Bacău), monument istoric construit în 1880 și care i-a aparținut politicianului Dimitrie N. Ghica (1839-1923), a fost scos la vânzare pe platforma de anunțuri OLX cu 1,6 milioane euro. Potențialii cumpărători sunt anunțați că prețul este negociabil și că vor primi parcul aferent clădirii ca "bonus".

Palatul, cu 22 de camere, are o suprafață construită de 2.550 metri pătrați și o suprafață utilă de 1.700 metri pătrați, dispunând și de un parc de 74.200 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News

"În anul 2005, cabinetul de expertiză contabilă Oniga Mircea a evaluat Palatul Ghica-Comănești la 1.621.488 euro, iar terenul parcului la 852.872 euro. Cumpărătorul palatului va primi parcul ca bonus", este anunțul utilizatorului "Paltin Sturdza", însoțit de fotografii istorice.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
FOTO Pasager într-un avion Wizz Air, pe un scaun fără spătar CITEȘTE ȘI FOTO Pasager într-un avion Wizz Air, pe un scaun fără spătar

FOTO Palatul Ghica a fost scos la vânzare pe OLX cu 1,6 milioane euro, negociabil. Cumpărătorul primește parcul aferent clădirii ca

În urmă cu 5 ani, Paltin Sturza, nepotul omului politic Dimitrie Ghica, a câștigat procesul cu Primăria Comănești, Curtea de Apel Bacău stabilind că acesta are calitatea de moștenitor și drept de proprietate asupra Palatului Ghica și a parcului aferent.

viewscnt
Afla mai multe despre
palatul ghica
bonus