Jeff Bezos redevine cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos redevine cel mai bogat om din lume
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 feb 2021

Jeff Bezos a redevenit cel mai bogat om din lume, după ce supremația lui Elon Musk s-a încheiat brusc din cauza fluctuațiilor bursiere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Elon Musk a deținut titlul timp de aproape șase săptămâni, dar a pierdut aproape 4,5 miliarde de dolari marți, după ce acțiunile Tesla au scăzut cu 2,4%, suficient cât CEO-ul Tesla să fie detronat de Bezos, arată Digi 24.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Averea lui Bezos a scăzut de asemenea din cauza fluctuațiilor bursiere, însă pierderea lui nu a fost atât de mare, cifrându-se la 372 de milioane de dolari. Astfel, fondatorul Amazon a revenit pe poziția pe care a deținut-o în ultimii trei ani.

Potrivit Bloomberg Billionaires Index, Jeff Bezos are o avere de 191 de miliarde de dolari, în timp ce averea lui Musk este estimată la 190 de miliarde de dolari.

Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România CITEȘTE ȘI Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România

Bill Gates a rămăs al treilea cel mai bogat om din lume, cu o avere de 137 de miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
jeff bezos
cel mai bogat om din lume