VIDEO Olanda, experiment eșuat - Aproape 1.000 de persoane testate pozitiv cu coronavirus după un festival în aer liber

VIDEO Olanda, experiment eșuat - Aproape 1.000 de persoane testate pozitiv cu coronavirus după un festival în aer liber
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2021

Aproape 1.000 de persoane au fost testate pozitiv cu coronavirusul după ce au participat la un festival în aer liber de două zile din Olanda, relatează Business Insider.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Potrivit cifrelor oficiale publicate de autoritățile din Utrecht, 448 de persoane au fost expuse coronavirusului în prima zi a festivalului care a avut loc în weekendul de 3-4 iulie și alte 516 în a doua, arată Hotnews.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Este așteptat ca în următoarele zile să fie identificate noi cazuri, potrivit unui oficial loca citat de site-ul Dutch News.

Informațiile despre simptomele dezvoltate de participanți și gravitatea lor nu au fost făcute publice deocamdată însă în general în rândul persoanelor vaccinate acestea sunt mai ușoare.

Festivalul Verknipt, care a atras în jur de 20.000 de participanți, a fost primul organizat în Olanda după ce autoritățile au relaxat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului pe 26 iunie.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Participanților li s-a cerut să prezinte la intrare dovada că s-au vaccinat anti-Covid, că s-au vindecat de boală sau că au fost testați negativ pentru coronavirus.

Imaginile de la festival arată că petrecăreții nu au respectat distanțarea fizică, după cum se poate observa din postarea de pe Twitter de mai jos a primăriței Sharon Dijksma care a mers la festival în 3 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
olanda
virus
festival