Barna, USR: Nu se pune problema ca Dacian Cioloș să candideze la europarlamentare pe listele USR

Barna, USR: Nu se pune problema ca Dacian Cioloș să candideze la europarlamentare pe listele USR
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2018

Președintele USR, Dan Barna, a declarat că nu se pune problema ca fostul premier Dacian Cioloș, președinte fondator al Mișcării România Împreună, să participe la europarlamentare pe listele USR, fiind de dorit o alianță electorală care să genereze liste comune, după înregistrarea partidului lui Cioloș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Nu se pune problema ca Dacian Cioloș să participe pe listele USR. Subiectul de discuție e acela al unei alianțe electorale care să genereze liste comune cu care să participăm la alegeri, asta, evident, depinde de organele decizionale ale celor două partide. În momentul de față USR are comitetul politic care a menținut un mandat de discuții. Așteptăm ca și România Împreună să devină un vehicul politic și vom vedea în momentul acela care va fi cea mai bună opțiune pe termen scurt și pe termen lung", a spus Barna, sâmbătă, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

Barna a mai menționat, potrivit sursei citate, că se va stabili în perioada următoare care va fi cea mai bună variantă de colaborare între USR și mișcarea lui Cioloș.

Comitetul politic al USR a validat, azi, listele candidaților la europarlamentare. Candidații USR au fost aleși în urma unui vot în interiorul partidului. Lista este deschisă de deputatul Cristian Ghinea, care a fost și membru al Cabinetului Cioloș, și de Clotilde Armand, consilier local la Primăria Sectorului 1.

viewscnt
Afla mai multe despre
dan barna
usr
dacian ciolos
europarlamentare