Boloș susține că a vrut să demisioneze

Boloș susține că a vrut să demisioneze

Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2023

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, susține că a vrut să-și dea demisia, pentru că nu a putut avansa cu niciuna dintre măsurile fiscale discutate în ultima perioadă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

El arată că ministerul ține deficitul sub control cu mare greutate.

DOCUMENT În răspăr cu propriul Guvern și riscând să încalce Constituția, senatorii PSD-PNL au decis redirecționarea banilor acordați de România Executivului de la Chișinău către primarii din Republica Moldova CITEȘTE ȘI DOCUMENT În răspăr cu propriul Guvern și riscând să încalce Constituția, senatorii PSD-PNL au decis redirecționarea banilor acordați de România Executivului de la Chișinău către primarii din Republica Moldova

„Da, am spus acest lucru. Ministrul de Finanțe are o responsabilitate anume. A fost o discuție verbală. Am spus că dacă noi, la nivel intern, nu suntem în măsură să luăm aceste măsuri, atunci vom apela la ajutor extern, la FMI. În domeniul Finanțelor nu poți să te joci cu finanțele României. Chiar dacă sunt dur uneori, trebuie să spun adevărul”, a declarat Boloș, la Digi 24.

Ministrul susține totodată că a vrut să-și dea demisia.

PSD și-a prelungit contractul cu consultanții politici americani la preț redus CITEȘTE ȘI PSD și-a prelungit contractul cu consultanții politici americani la preț redus

„Am dorit să-mi dau demisia pentru că nu pot să avansez cu niciuna dintre măsurile discutate, astfel încât să avem această ajustare și reintrare într-o normalitate. E dreptul meu dacă nu putem să facem nimic”, a mai spus ministrul.

viewscnt
Afla mai multe despre
bolos
demisie