Fostul premier Mihai Tudose a fost externat

Fostul premier Mihai Tudose a fost externat
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2019

Fostul premier Mihai Tudose, care a ajuns la spital săptămâna trecută după ce a suferit un infarct miocardic, a fost externat luni de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Anunțul privind exterrnarea fostului premier a fost făcut de România Tv.

Fostul premier a suferit marți un infact miocardic acut, fiindu-i montate două stenturi, scrie News.ro.

EUROPARLAMENTARE Dacian Cioloș a fost anul trecut consultant pentru Banca Mondială. Împrumut acordat firmei de mindfulness a soției CITEȘTE ȘI EUROPARLAMENTARE Dacian Cioloș a fost anul trecut consultant pentru Banca Mondială. Împrumut acordat firmei de mindfulness a soției

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, a scris Tudose în aceeași seară pe Facebook.

Tot atunci, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu” București, Șerban Bubenek, declara că pacientul a fost supus unei proceduri de coronarografie și angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun.

”După o oră de la internare pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine și că va părăsi spitalul cât de curând posibil”, a mai spus Șerban Bubenek.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai tudose
infarct miocardic