Horia Tomescu a anunțat că a renunțat la funcția de viceprimar USR al Capitalei

Horia Tomescu a anunțat că a renunțat la funcția de viceprimar USR al Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 sep 2023

Horia Tomescu a anunțat că a renunțat la funcția de viceprimar USR al Capitalei, din motive personale. „USR va rămâne mereu partidul născut din speranța unei societăți mai bune și avem cu toții datoria să nu uităm asta”, a adăugat el.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„Dragi bucureșteni, Astăzi este ziua în care am pus punct celei mai importante perioade din cariera mea politică, cea de viceprimar USR al Capitalei. Motivele sunt unele personale pentru că după cum bine știți, la finalul fiecărei zile ne gândim la sănătatea și binele nostru dar și a celor dragi”, a anunțat Horia Tomescu.

Cea mai mare despăgubire achitată anul trecut pentru locuințe a depășit un milion de lei CITEȘTE ȘI Cea mai mare despăgubire achitată anul trecut pentru locuințe a depășit un milion de lei

El a adăugat că „a fost o perioadă plină de provocări, de învățături, de multe ore peste program dar și de împliniri și realizări”, scrie News.ro.

„Mulțumesc colegilor pentru susținere și încredere și mulțumesc bucureștenilor pentru acești ani, în care am colaborat pentru dezvoltarea Bucureștiului, asigurându-i că rămân alături de ei, ca simplu cetățean care iubește acest oraș. USR va rămâne mereu partidul născut din speranța unei societăți mai bune și avem cu toții datoria să nu uităm asta. Le doresc succes colegilor mei și rămân alături de ei în această luptă pentru Bucureștiul oamenilor buni”, a completat Tomescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
horia tomescu
usr