Închiderea contului de Twitter al lui Donald Trump a fost o ”greșeală gravă”, afirmă Elon Musk

Închiderea contului de Twitter al lui Donald Trump a fost o ”greșeală gravă”, afirmă Elon Musk
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 nov 2022

Închiderea contului de Twitter al lui Donald Trump, după luarea cu asalt a Capitoliului, la Washington, la 6 ianuarie 2021, a fost o ”greșeală gravă”, afirmă Elon Musk pe Twitter, care consideră că aceasta a ”subminat încrederea publicului” în rețeaua de socializare, relatează Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”Sunt de acord cu faptul că (Donald) Trump nu tweetează. Important este ca Twitter să corecteze o greșeală gravă (pe care a făcut-o) interzicându-i contul, în pofida unei încălcări a legii sau condițiilor de utilizare. Deplafonarea președintelui în funcție a subminat încrederea publicului în Twitter a jumătate din America”, apreciază Musk.

ULTIMA ORĂ Ajutoare de la stat de câte 1.400 lei din fonduri UE pentru plata facturilor la energie ale românilor vulnerabili. La cât este estimat costul măsurii CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ajutoare de la stat de câte 1.400 lei din fonduri UE pentru plata facturilor la energie ale românilor vulnerabili. La cât este estimat costul măsurii

Musk face această declarație la o săptămână după ce a anunțat că reactivează contul pe Twitter al lui Donald Trump, după ce o majoritate slabă a votat în favoarea reintegrării fostului locatar al Casei Albe, care a anunțat că nu are niciun interes să revină pe Twitter.

Trump i-a răspuns atunci că va rămâne pe propria rețea de socializare, Truth Social.

Donald Trump nu a mai scris niciun tweet de la 8 ianuarie 2021, la două zile după ce susținători de-ai săi au luat cu asalt Capitoliul.

Zelenski: Misiunea principală în această săptămână este energia, peste 6 milioane de ucraineni nu au încă curent CITEȘTE ȘI Zelenski: Misiunea principală în această săptămână este energia, peste 6 milioane de ucraineni nu au încă curent

Restabilirea contului lui Donald Trump ridică întrebări despre politica de reintegrare pe rețeaua de socializare.

La puțin timp cupă ce a finalizat cumpărarea platformei de socializare, cu 44 de miliarde de dolari, la sfârșitul lui octombrie, Elon Musk a dat asigurări că nicio decizie majoră cu privire la conținut sau la reactivarea unui cont nu va fi luată fără intervenția unui consiliu însărcvinat cu acest lucru.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump twitter
elon musk twitter