Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose și Iurie Leancă, primii pe lista Pro România pentru alegerile europarlamentare

Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose și Iurie Leancă, primii pe lista Pro România pentru alegerile europarlamentare
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, deschide lista partidului pentru alegerile europarlamentare, fiind urmat de Corina Crețu, Mihai Tudose și Iurie Leancă. ”Vreau să legitimez întreaga listă de candidați”, a spus Ponta, adăugând că este convins că Mihai Tudose își va reveni foarte repede și se va alătura campaniei electorale.

Victor Ponta a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, candidații formațiunii pentru alegerile europarlamentare. Ponta deschide lista, din dorința de a atarage voturile celor care-l susțin, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

”În primul rând, pentru că vreau să legitimez întreaga listă de candidați. Vreau ca toată lumea să știe că Victor Ponta este Pro România și că voturile celor care mă sprijină trebuie să vină la Pro România. În al doilea rând, am curaj să mă pun locul 1 pe listă, în timp ce cei lași, fricoși se ascund după alții. Îmi asum și rezultatul bun care sper că va fi, îmi asum și rezultatul slab dacă va fi”, a spus Ponta în conferința de presă.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Cordia România, parte a Futureal Group, a achiziționat patru terenuri în nordul Bucureștiului și anunță investiții de 100 de milioane de euro CITEȘTE ȘI Cordia România, parte a Futureal Group, a achiziționat patru terenuri în nordul Bucureștiului și anunță investiții de 100 de milioane de euro

Lista este continuată de Corina Crețu, ”persoana cu cel mai înalt nivel de pregătire”.

”Nu avem pe cineva care să aibă această exeriență în România”, a mai spus Ponta.

Pe locul al treilea este situat fostul premier Miha Tudose care a suferit un infarct în cursul zilei de marți.

”O spun cu toată încrederea că Mihai își va reveni foarte repede și va reveni lângă noi în această bătălie”, a mai precizat Ponta.

Lista este continuată de Iurie Leancă, ”un foarte bun român”.

”În mandatul său de prim-ministru, care a coincis cu mandatul meu de prim-ministru, s-au făcut cele mai importante și serioase lururi pentru Moldova. Are experiența necesară, pregătirea”, a spus Ponta despre Iurie Leancă, precizând că va fi nu doar un reprezentant al României, ci și al tuturor românilor.

Lista este continuată de Geanina Pușcașu, Gabriela Podașcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu și Ionela Danciu. Pro România va depune la Biroul Electoral Central o listă completă cu 33 de candidați.

”Am vrut să-i prezint pe primii zece, vreau să constatați că am respectat criteriul – cinci doamne, cinci domni. În același timp, sunt oameni care aduc ceva pentru lista Pro România și oricare dintre ei va merge în Parlamentul European ne va reprezenta cu cinste și cu competență, cel mai important lucru în acest moment”, a mai declarat Victor Ponta.

Reprezentanții formațiunii s-au prezentat, miercuri, la ora 11.00, pentru a depune lista de candidaturi la Biroul Electoral Central.

viewscnt
Afla mai multe despre
victor ponta
corina cretu
mihai tudose