Poșta Română introduce serviciul de plată self-service în diverse subunități din București

Poșta Română introduce serviciul de plată self-service în diverse subunități din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2024

Clienții Poștei Române pot achita serviciile a peste 200 de furnizori, inclusiv facturi de energie electrică, gaze, telefonie, internet, apă, rate la credite și diverse taxe și impozite, atât din București, cât și din întreaga țară, prin intermediul opțiunii self-service, disponibile în diverse subunități din Capitală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

"Poșta Română continuă trendul digitalizării oferind opțiunea de plată self-service, în diverse subunități poștale din București. Astfel, roboțeii moderni facilitează achitarea facturilor și a taxelor, fără a mai fi nevoie de interacțiunea directă cu personalul poștal. Clienții Poștei Române pot achita serviciile a peste 200 de furnizori, inclusiv facturi de energie electrică, gaze, telefonie, internet, apă, rate la credite și diverse taxe și impozite, atât din București, cât și din întreaga țară. Prin intermediul opțiunii self-service, utilizatorii beneficiază de o soluție rapidă și convenabilă, transformând radical experiența de plată pentru utilități și alte servicii", se precizează în comunicat.

Canada a devenit una dintre țările cu cele mai multe furturi de autoturisme CITEȘTE ȘI Canada a devenit una dintre țările cu cele mai multe furturi de autoturisme

Potrivit operatorului poștal, utilizarea terminalelor self-service este extrem de simplă: clienții trebuie doar să scaneze codul de bare de pe factură și să urmeze instrucțiunile de pe ecran. Meniul intuitiv este accesibil chiar și pentru cei fără experiență în tehnologie. În plus, personalul poștal este mereu disponibil pentru a asista clienții care au nevoie de ajutor, scrie Agerpres.

În paralel cu digitalizarea serviciilor, Poșta Română menționează că va continua să ofere opțiuni tradiționale de plată la ghișeele poștale, inclusiv plata prin intermediul factorului poștal, pentru a satisface toate nevoile și preferințele clienților.

viewscnt
Afla mai multe despre
poșta română
self-service