PSD și-a cumpărat sediul central din Șoseaua Kiseleff, evaluat la aproape un milion de euro

PSD și-a cumpărat sediul central din Șoseaua Kiseleff, evaluat la aproape un milion de euro
scris 12 ian 2017

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a declarat joi, pentru News.ro, că social-democrații au achiziționat sediul central al partidului din Șoseaua Kiseleff, evaluat la aproape un milion de euro, urmând să plătească în continuare chirie la RA-APPS pentru curtea din jurul clădirii.

Întrebat de News.ro dacă PSD și-a cumpărat sediul din Kiseleff, Mircea Drăghici a răspuns afirmativ.

“Da. S-a închis contractul (contractul cu RA-APPS - n.r.) la finalul anului trecut”, a precizat social-democratul, scrie News.ro.

Mircea Drăghici a spus că plata s-a făcut “eșalonat, pe trei ani, așa cum spune legea”.

El a spus că social-democrații vor plăti în continuare chirie la RA-APPS pe curtea din jurul sediului, ”așa cum este trecut în contract”.

STUDIU România a ajuns pe locul trei în lume după deficitul de angajați calificați, în urma Japoniei și Taiwanului CITEȘTE ȘI STUDIU România a ajuns pe locul trei în lume după deficitul de angajați calificați, în urma Japoniei și Taiwanului

Informația a fost difuzată inițial de Digi 24, care a relatat că achiziția s-a încheiat cu câteva zile înainte ca PSD să ajungă la guvernare.

În decembrie 2013, PSD a semnat cu RA-APPS contractul de cumpărare a sediului central al partidului, contra sumei de 973.000 de euro, plătind la acel moment un avans de 10% și urmând să achite integral întreaga sumă în rate eșalonate pe trei ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
psd
sediu psd