Rareș Bogdan: Dacă nu s-ar fi implicat Armata în organizarea centrelor de vaccinare anti-COVID și ar fi lăsat totul pe DSP-uri, era un fiasco campania / România stă grozav la trei lucruri: la inteligență, la viteza de internet și la vaccinare

Rareș Bogdan: Dacă nu s-ar fi implicat Armata în organizarea centrelor de vaccinare anti-COVID și ar fi lăsat totul pe DSP-uri, era un fiasco campania / România stă grozav la trei lucruri: la inteligență, la viteza de internet și la vaccinare
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2021

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, consideră că ar fi fost un fiasco campania de vaccinare anti-Covid-19 dacă Armata nu s-ar fi implicat și ar fi lăsat totul la nivelul direcțiilor de sănătate publică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Rareș Bogdan a fost invitat duminică, la emisiunea Insider Politic, difuztă de Prima TV, și a povestit ce conține certificatul de vaccinare care va fi valabil la nivelul Uniunii Europene, scrie News.ro.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

“Vom avea un certificat care conține trei chestiuni foarte importante, nu conține doar varianta inițială propusă propusă de Grecia, Italia, Spania, adică varianta obligatorie a unui vaccin din cele patru acceptate, acum urmează al cincilea acceptat pe teritoriul european și practic acest certificat care va fi disponibil și online (…)

Noi măsuri vor fi anunțate și la videoconferința Profit.Health.Forum, cel mai important eveniment din domeniu în media, organizat cu sprijinul Banca Transilvania, Spitalul Monza, Asociației Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR), Farmec. Detalii pot fi văzute AICI

Prevede trei chestiuni în interioul lui, ca proiect prezentat deocamdată. Dacă ai făcut un vaccin din cele acceptate la nivel european: Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson&Johnson (…) dacă ai un test PCR, adică exact modalitatea prin care astăzi intri într-un stat european, ai un test negativ făcut cu maxim 48 de ore înainte poți să călătorești ceea ce nu înseamnă restricția unui vaccin obligatoriu. (…) Pentru cei care au avut deja boala, care au anticorpi, vor prezenta un certificat de prezență a anticorpilor în corpul lor în urma faptului că au trecut prin boală și ei vor putea intra în țările respective”, a explicat Rareș Bogdan.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

El a menționat că dacă Armata nu s-ar fi implicat în organizarea centrelor de vaccinare, campania era un fiasco.

“Eu cred sincer că în cazul în care nu se implica Armata, nu era implicată Armata și aici a avut fler și inteligență politică și nu numai președintele Iohannis, dacă nu ar fi implicat Armata în organizarea centrelor de vaccinare, dacă nu ar fi fost rigurozitatea, disciplina uluitoare și ar fi lăsat totul pe DSP-uri, era un fiasco campania. Aș este un mare succes. Suntem pe locul trei în Europa dn 27 de state”, a mai precizat Rareș Bogdan.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

El a menționat că se va vaccina săptămâna viitoare anti-Covid, precizând că nu a solicitat un anume vaccin, ci o va face cu cel care îi va fi repartizat.

Rareș Bogdan a mai afirmat că nu are nicio problemă în a se vaccina cu AstraZeneca, subliniind că acest lucru l-au făcut fratele său și cumnatul lui, iar ei nu au resimțit apoi efecte adverse în urma vaccinului.

INTERVIU Alexandru Lăpușan, despre premium în business CITEȘTE ȘI INTERVIU Alexandru Lăpușan, despre premium în business

Rareș Bogdan a afirmat că România stă bine la trei lucruri: la inteligență, la viteza de internet și la vaccinare.

“Sunt două lucruri unde România stă grozav, sau trei: la inteligență stăm fantastic, la internet, unde viteza noastră de internet este incredibilă la nivelul Europei și trei, la vaccinare. Noi avem 1,3 milioane de oameni vaccinați la o populație de 20 de milioane. Gândiți-vă că Belgia are sub 50.000, iar Olanda care este populație similară cu noi, puțin mai mică, are vaccinate sub 100.000 de persoane”, a mai afirmat Rareș Bogdan.

viewscnt
Afla mai multe despre
rares bogdan
dsp
coronavirus
armata