Rosal Grup câștigă un nou contract de lungă durată în București pentru servicii de salubrizare, inclusiv deszăpezire - peste 380 milioane lei

Rosal Grup câștigă un nou contract de lungă durată în București pentru servicii de salubrizare, inclusiv deszăpezire - peste 380 milioane lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 24 dec 2018

Primăria Sectorului 4 a atribuit Rosal Grup prin licitație un contract de 387,42 milioane de lei, fără TVA, pe 4 ani, pentru prestarea serviciilor de salubrizare, inclusiv deszăpezirea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Contractul a fost estimat la 391,13 milioane de lei, fără TVA.

La procedura de atribuire s-au înscris și asocierile formate din RER Ecologic Service București REBU și RER Ecologic Service Buzău, respectiv Activ Salubritate și Impresa Sangalli Giancarlo&C SRL Monza (Italia).

Tranzacție: Rosal Grup, fondat de Prigoană, a cumpărat o firmă care transformă deșeuri urbane în combustibili petrolieri, cu certificate CO2, lansată de un fost intern BNR CITEȘTE ȘI Tranzacție: Rosal Grup, fondat de Prigoană, a cumpărat o firmă care transformă deșeuri urbane în combustibili petrolieri, cu certificate CO2, lansată de un fost intern BNR

Rosal Grup, înființată în 1994, a fost controlată inclusiv în acte de familia Prigoană. La acest moment, ca acționari figurează doi dintre avocații companiei, Dan Gabriel Găman - 52% (proprietar fiduciar) și Cătălin Adrian Manciu - 20%, alături de Gheorghe Minea - 10% și Bogdan Niculescu - 18%.

În 2017, compania, cu peste 1.900 de angajați, a avut afaceri de 198,4 milioane de lei, de la 222,8 milioane lei în urmă cu un an, și pierderi de 31,4 milioane de lei, comparative cu un profit net de 23,5 milioane lei în 2016.

Conform termene.ro, datoriile totale însumau 280,98 milioane de lei, de la 195,5 milioane de lei în 2016.

Rosal Grup are puncte de lucru în București, Urziceni, Ploiești, Cluj-Napoca și Luduș și deservește în principal primării.

viewscnt
Afla mai multe despre
rosal grup
primaria sectorului 4
contract
salubrizare
deszapezire
licitatie