Banca Transilvania, eMAG, Mobexpert și Bitdefender lansează platforma „Donează pentru linia întâi"

Banca Transilvania, eMAG, Mobexpert și Bitdefender lansează platforma „Donează pentru linia întâi"
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2020

Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender și eMAG lansează platforma „Donează pentru linia întâi” pentru a ajuta medicii și personalul sanitar, precum și polițiștii, armata și jandarmii, care depun eforturi supraomenești în aceste zile în lupta pentru viață contra pandemiei COVID-19 și îi cheamă pe toți cei care au posibilitatea să li se alăture. Cumulat, cele patru companii au donat până acum 4 milioane de lei și s-au implicat în achiziții, distribuție și organizarea platformei de donații.

Până acum au fost contractate peste 40 de milioane de măști, mănuși, combinezoane și peste 2 milioane de măști FFP2. Produsele ajung săptămânal în țară cu avioane cargo charter, inclusiv cu avioane Tarom transformate în cargo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
ULTIMA ORĂ Perioada stării de urgență va fi prelungită cu 1 lună CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Perioada stării de urgență va fi prelungită cu 1 lună

Necesarul de produse este centralizat săptămânal de către Departamentul pentru Situații de Urgență în colaborare cu Ministerul Sănătății, iar pe baza acestui necesar se realizează distribuția către cei din linia întâi: Spitale, DSP, Ambulanță, SMURD, Armată, Poliție, Jandarmerie.

Obiectivul este de a strânge donații lunare de 50 de milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
platforma donatii
banca transilvania
mobexpert
bitdefender
emag