Directorul medical al Spitalului Universitar București, demis

Directorul medical al Spitalului Universitar București, demis
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2020

Directorul medical al Spitalului Universitar de Urgență București, Dorin Ionescu, a fost demis și va activa în continuare ca medic pe Secția Nefrologie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Potrivit unor surse citate de News.ro, directorul medical al Spitalului Universitar de Urgență București, Dorin Ionescu, a fost demis, în urma verificărilor pe care Corpul de Control al Ministerului Sănătății le-a făcut la unitatea medicală.

Potrivit Libertatea, personalul Secției Nefrologie a acuzat directoul medical că nu le-a oferit ecipamente de protecție, fiind puși în pericol de infectare cu noul coronavirus.

De asemenea, directorul medical s-ar fi opus testării unui pacient cu simptome de coronavirus, adus de la Clinica de dializă Diaverum.

Medicul Dorin Ionescu va activa în continuare în cadrul spitalului, pe secția Nefrologie.

În 22 martie, managerul Spitalului Universitar de Urgență București, Adriana Nica, a fost suspendat din funcție pentru deficiențe de management și pentru că nu a decis măsurile necesare și suficiente pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus în rândul pacienților și al personalului medical.

viewscnt
Afla mai multe despre
spital
universitar
demitere