DOCUMENT Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic. Franța intră în zona roșie

DOCUMENT Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic. Franța intră în zona roșie
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 aug 2021

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi noua listă a țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, care va intra în vigoare de la 8 august. Printre principalele modificări se numără includerea Franței în zona roșie. Tot în zona roșie au mai fost incluse Islanda și Thailanda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Lista fusese modificată recent, cu intrare în vigoare de la 1 august, și a prevăzut intrarea Greciei, Irlandei, Principatului Monaco în zona roșie.

NOUA LISTĂ POATE FI VĂZUTĂ AICI

Persoanele care sosesc în România din state aflate în zona roșie nu intră în carantină dacă sunt vaccinate.

Ministrul Mediului, pregătind noua taxă auto: Dacă cineva merge cu o mașină de 20.000 de euro veche de 15 ani și și-ar permite o mașină mai puțin poluantă, dar de altă clasă și de alt nivel, acolo soluția este impozitarea, descurajarea CITEȘTE ȘI Ministrul Mediului, pregătind noua taxă auto: Dacă cineva merge cu o mașină de 20.000 de euro veche de 15 ani și și-ar permite o mașină mai puțin poluantă, dar de altă clasă și de alt nivel, acolo soluția este impozitarea, descurajarea

De asemenea, copiii cu vârsta sub 6 ani sunt exceptați automat de la carantină, iar cei cu vârsta între 6 și 16 ani sunt exceptați dacă prezintă la intrarea în țară un test cu rezultat negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înainte. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
franta
lista
tari
zona galbena