FOTO Șantierele de pe drumurile publice din Capitală, luate la control de polițiști

FOTO Șantierele de pe drumurile publice din Capitală, luate la control de polițiști
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2024

Polițiștii Brigăzii Rutiere au verificat arterele de cirulație în zonele de interes din Capitală și au dat 16 amenzi unor societăți care lucrau la reparații sau administratorului drumului public pentru starea degradantă în care se afla acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”În data de 02 martie a.c., polițiștii Brigăzii Rutiere au verificat arterele de circulație/zonele de interes, în funcție de locațiile unde au fost emise avize pentru lucrări pe drumul public, respectiv unde se cunoștea despre existența unor lucrări în desfășurare. De asemenea, a fost verificată starea de viabilitate a drumului public, precum și stadiul de remediere a deficiențelor semnalate de Brigada Rutieră administratorului drumului public”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

O fostă angajată Google a decis să se pensioneze la 40 ani și și-a dat demisia într-o vineri. Luni deja regreta decizia CITEȘTE ȘI O fostă angajată Google a decis să se pensioneze la 40 ani și și-a dat demisia într-o vineri. Luni deja regreta decizia

Astfel, potrivit sursei citate, au fost aplicate 16 amenzi pentru sistematizarea zonei, astfel:

    9 sancțiuni societăților executante de lucrări pe drumul public pentru lipsa unei semnalizări provizorii corespunzătoare, neaducerea sistemului rutier la starea inițială la finalizarea lucrării, respectiv crearea de restricții în zona drumului public fără a avea avizul Poliției Rutiere;
    7 sancțiuni administratorului drumului public pentru nerespectarea obligației de a asigura starea de viabilitate a părții carosabile.

FOTO Un tren a luat foc la Cotnari. Călătorii s-au autoevacuat CITEȘTE ȘI FOTO Un tren a luat foc la Cotnari. Călătorii s-au autoevacuat

Potrivit polițiștilor, pe Calea Moșilor, în dreptul imobilului cu nr. 51, polițiștii rutieri au constatat existența unei deficiențe majore a părții carosabile, motiv pentru care au amendat administratorul drumului public în cauză; Pe Prelungirea Ferentari, în dreptul imobilului cu nr. 82, polițiștii rutieri au constatat existența unei deficiențe majore a părții carosabile, motiv pentru care auamendat administratorul drumului public în cauză.

De asemenea, pe Șoseaua Străulești nr. 70, polițiștii rutieri au constatat existența unor denivelări în zona unui cămin de vizitare a rețelei edilitare, motiv pentru care au amendat deținătorul rețelei, iar pe Str. Drumul Între Tarlale, polițiștii rutieri au constatat existența unor lucrări care ocupau suprafața trotuarului, fără asigurarea unui culoar pietonal, motiv pentru care au amendat societatea comercială care deținea calitatea de executant.

FOTO Șantierele de pe drumurile publice din Capitală, luate la control de polițiști

Numai în cursul anului trecut au foat date 96 de amenzi societăților executante de lucrări pe drumul public pentru lipsa unei semnalizări provizorii corespunzătoare, neaducerea sistemului rutier la starea inițială la finalizarea lucrării, respectiv crearea de restricții în zona drumului public fără a avea avizul Poliției Rutiere.

FOTO&VIDEO INEDIT Parlamentul din Ghana a rămas pe întuneric pentru că nu și-a plătit facturile. Deputați blocați în lift CITEȘTE ȘI FOTO&VIDEO INEDIT Parlamentul din Ghana a rămas pe întuneric pentru că nu și-a plătit facturile. Deputați blocați în lift

De asemenea, au fost date 42 de amenzi administratorilor drumurilor publice pentru nerespectarea obligației de a asigura starea de viabilitate a părții carosabile (semnalizare rutieră deteriorată/neîntreținută, deficiențe în partea carosabilă, realizarea unor lucrări fără a avea o semnalizare temporară corespunzătoare).

viewscnt
Afla mai multe despre
politia
santier