Orban: Măsura purtării măștii - menținută cât timp va fi necesar

Orban: Măsura purtării măștii - menținută cât timp va fi necesar
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2020

Premierul Ludovic Orban susține că măsura purtării măștii va fi menținută "cât timp va fi necesar", la fel ca și în cazul celorlalte măsuri privind protecția sanitară și distanțarea fizică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
EXCLUSIV Regulile decise pentru redeschiderea restaurantelor în interior: Mai mulți clienți la o masă, benzi cu sens unic, solnițele și meniurile trec de la o masă la alta doar cu dezinfectare, registru la intrare CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Regulile decise pentru redeschiderea restaurantelor în interior: Mai mulți clienți la o masă, benzi cu sens unic, solnițele și meniurile trec de la o masă la alta doar cu dezinfectare, registru la intrare

"Cât timp va fi necesar, vom păstra necesitatea portului măștii. Cât timp va fi necesar, vom menține triajul, măsurarea temperaturii, obligația de purtare a distanței, regulile de distanțare fizică în scop sanitar în tot ceea ce înseamnă transport public, spații comerciale, locuri de muncă, piețe, restaurante, terase. Este cea mai puternică formă de protecție contra infecției. Vedeți că ne confruntăm cu un număr de cazuri relativ mare, ne confruntăm cu un număr mare de cetățeni care nu respectă regulile. Ne confruntăm, de asemenea, cu agenți economici, instituții care nu vor să-și asume obligația respectării unor reguli stabilite și noi trebuie să reacționăm, pentru că pe primul plan prioritatea noastră o reprezintă sănătatea românilor", a declarat Ludovic Orban, luni, la RRA, întrebat dacă ne putem aștepta la renunțarea purtării măștilor în spațiile închise până la sfârșitul anului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
orban
masca
covid-19