Shhaideh: Planul privind regionalizarea nu s-a oprit. E nevoie de revizuirea Constituției

Shhaideh: Planul privind regionalizarea nu s-a oprit. E nevoie de revizuirea Constituției
scris 17 feb 2017

Vicepremierul Sevil Shhaideh a afirmat vineri, la Pitești, că planul privind regionalizarea României ”nu s-a oprit”, că legislația în această privință este pregătită, dar că este nevoie de revizuirea Constituției pentru a fi pusă în dezbatere această legislație.

Prezentă, vineri, la Pitești, în județul Argeș, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a declarat, într-o conferință de presă, răspunzînd unei întrebări, că autoritățile nu au renunțat la proiectul privind regionalizarea, dar că implementarea acestuia presupune revizurea Constituției, scrie News.ro.

”Planul pe care-l știți legat de regionalizare nu s-a oprit, dar să poată fi pus în implementare principala modificare se impune revizuirea Constituției. Deci legislația este pregătită pentru partea de regionalizare. Pentru a putea dezbate mai departe legislația trebuie să avem un proiect de revizuire a Constituției” a spus vicepremierul. 

LISTA Politicieni și oameni de afaceri vizibili rămân datornici la buget CITEȘTE ȘI LISTA Politicieni și oameni de afaceri vizibili rămân datornici la buget

Sevil Shhaideh s-a întâlnit vineri, la Pitești, cu primarii din județul Argeș, pentru a discuta despre problemele din administrația locală.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sevil shhaideh
regionalizarea romaniei