Un producător de software din SUA vrea să angajeze 1.000 de specialiști IT din Romania

Un producător de software din SUA vrea să angajeze 1.000 de specialiști IT din Romania
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 11 nov 2015

Producătorul american de software Crossover vrea să deschidă o subsidiară în România în cursul anului viitor și să recruteze cel puțin 1.000 de programatori, arhitecți software, manageri de proiect și experți financiari, potrivit unui anunț al companiei.

“Începând din 2016, compania americană Crossover își stabilește prezența în România. Oferind până la 8.000 dolari/lună, compania va recruta cel puțin 1.000 de programatori, arhitecți software, manageri de proiect și experți financiari”, se arată într-un comunicat al companiei americane remis Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Aproximativ 80% din pozițiile deschise sunt pentru programatori și arhitecți software.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

România a intrat în atenția Crossover după ce mai mulți profesioniști români au aplicat la diferite poziții deschise internațional, iar o parte dintre ei s-au dovedit a fi cei mai buni.

În plus, studiile efectuate asupra pieței de IT din România au demonstrat un potențial foarte mare, se mai spune în comunicat.

Crossover este controlată de mai mulți investitori privați și fonduri de investiții din Statele Unite. Cel mai mare acționar al companiei este Andy Tryba, fost director la Intel, care ocupă și funcția de director general al Crossover din mai 2014.

Cu sediul în Austin (Texas, Statele Unite), Crossover și-a început activitatea în urmă cu un an și produce aplicații software pentru mai multe domenii, printre care aviație, energie și industria auto.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
crossover
angajari
romania