Antreprenorul Cristian Covaciu reprezintă România în finala EY World Entrepreneur Of The Year 2017, care începe astăzi la Monte Carlo (P)

Antreprenorul Cristian Covaciu reprezintă România în finala EY World Entrepreneur Of The Year 2017, care începe astăzi la Monte Carlo (P)

Cristian Covaciu

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 7 iun 2017
  • România – pentru a treia oară prezentă în finala mondială EY Entrepreneur of the Year
  • 59 de antreprenori din 49 de țări vor intra în competiție pentru câștigarea marelui premiu

A șaptesprezecea ediție a forumului EY World Entrepreneur Of The Year începe astăzi la Monte Carlo și se va încheia pe 11 iunie 2017. 59 de antreprenori calificați din 49 de țări vor concura pentru marele premiu care va fi anunțat în cadrul ceremoniei de premiere de pe 10 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

România va fi reprezentată în competiție de Cristian Covaciu, Director General IPEC, câștigătorul titlului EY Entrepreneur Of The Year 2016 în România. “Merg la Monte Carlo încrezător și cu dorința de a demonstra că antreprenoriatul românesc concurează de la egal la egal cu reprezentanții țărilor cu tradiție îndelungată,” a declarat Cristian Covaciu.

Compania pe care a fondat-o în 1990 a devenit unul dintre cei mai mari jucători globali din domeniul produselor de menaj și porțelan superior. IPEC are un venit anual de peste 22 milioane EUR, 800 de angajați și 250 de roboți industriali. Cu 40 de milioane de piese realizate anual, firma e responsabilă de 1% din producția mondială de farfurii.

Premiul EY World Entrepreneur Of The Year 2017 se va acorda pe baza a șase criterii, definite astfel încât fiecare candidat să aibă șanse egale în competiție: spirit antreprenorial, creare de valoare, direcție strategică, impact național și global, inovație și integritate personală.

Printre câștigătorii anteriori ai prestigiosului titlu World Entrepreneur Of The Year se numără: Manny Stul – Chairman și Co-CEO Moose Enterprise Holdings (Australia), Mohed Altrad - CEO Altrad Group (Franța), Uday Kotak – Vice-Președinte și Managing Director Kotak Mahindra Bank Limited (India), Hamdi Ulukaya - Fondator și CEO Chobani Inc. (SUA) și Guy Laliberté, Fondator și CEO, Cirque du Soleil (Canada).

"Competiția World Entrepreneur Of The Year este locul în care se întâlnesc, anual, cei mai buni antreprenori din 49 de țări. Suntem mândri că România participă pentru al treilea an consecutiv. Cristian Covaciu va fi susținut în această finală mondială de delegația națională, formată din oameni de afaceri români și din reprezentanți EY România,spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

Antreprenorul Cristian Covaciu reprezintă România în finala EY World Entrepreneur Of The Year 2017, care începe astăzi la Monte Carlo (P)

FOTO: Bogdan Ion

Alături de ceremonia de premiere, programul din acest an include un summit dedicat afacerilor de familie, sesiuni de discuții despre impactul social al antreprenorilor, transformarea digitală și viitorul forței de muncă.

Printre personalitățile care vor susține discursuri se numără:

  • Willam P. Lauder – Executive Chairman The Estée Lauder Companies Inc.;
  • Andrea Illy, Chairman illycaffè
  • Mark Cuban – antreprenor în serie și proprietar al Dallas Mavericks;
  • Kate Winslet – actriță;
  • Vivienne Ming – cofondator și Managing Partner Socos;
  • Manny Stul – Chairman și Co-CEO Moose Enterprise Holdings (câștigătorul de anul trecut al premiului World Entrepreneur Of The Year).

Lista completă a vorbitorilor și reprezentaților fiecărei țări participante la competiția din acest an este disponibilă la www.ey.com/weoy.

EY Entrepreneur Of The Year este cea mai prestigioasă competiție de la nivel global dedicată antreprenorilor. Programul își propune să încurajeze activitatea antreprenorială în rândul întreprinzătorilor cu potențial și recunoaște contribuția celor care prin viziunea, leadership-ul și rezultatele lor devin sursă de inspirație pentru cei care vor să devină antreprenori, dar nu numai. Cunoscut drept primul și singurul program global dedicat antreprenorilor, EY Entrepreneur Of The Year îi premiază pe cei care construiesc și conduc afaceri de succes, recunoscându-le meritele prin programele regionale, naționale și globale organizate în peste 145 de orașe din peste 60 de țări.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajați în peste 700 de birouri din 150 de țări și venituri de aproximativ 29,6 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. Rețeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piața serviciilor profesionale încă de la înființare, în anul 1992. Cei peste 700 de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră de internet: www.ey.com

viewscnt
Afla mai multe despre
cristian covaciu
ey world entrepreneur of the year 2017