Bilete gratuite la SPA pentru locuitorii din Oradea care își plătesc online impozitele și taxele locale

Bilete gratuite la SPA pentru locuitorii din Oradea care își plătesc online impozitele și taxele locale
scris 26 ian 2018

Orădenii sunt stimulați de municipalitate să își plătească online impozitele și taxele locale printr-un concurs inedit în care sunt oferite ca premiu bilete pentru o zi de distracție la SPA și la bazinele aquaparkului administrat de primărie.

Primăria Oradea va premia persoanele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2018 până la data de 31 martie, acordând săptămânal, prin tragere la sorți, un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea, arată news.ro.

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a declarat, vineri, că acest concurs este deja la a doua ediție și are ca scop stimularea orădenilor să își plătească online taxele și impozitele locale.

FOTO După ce vameșii români au oprit peste 41.000 sticle de \ CITEȘTE ȘI FOTO După ce vameșii români au oprit peste 41.000 sticle de "Șampanie sovietică", Direcția Regională i-a băgat în training

”Pentru a încuraja orădenii să-și achite online taxele și impozitele locale, Primăria Oradea va premia anul acesta persoanele care vor alege acest mijloc de plată. Vom acorda săptămânal, prin tragere la sorți, un voucher constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea, celor care plătesc online până la data de 31 martie taxele și impozitele datorate pe anul 2018. Premiile asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulți și 2 copii cu vârsta sub 14 ani, pentru întreaga zi” a spus Bolojan.

Campania se adresează persoanelor fizice și juridice care în perioada amintită își plătesc online impozitele pe clădire, teren și autoturisme datorate către bugetul local pentru anul în curs, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile MobilePay din Google Play Store.

EXCLUSIV FOTO Tinerii din programul Start Up Nation, ironizați în documente oficiale de ministerul creat să îi sprijine: \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Tinerii din programul Start Up Nation, ironizați în documente oficiale de ministerul creat să îi sprijine: "Un fleac, v-am ciuruit pe toți!"

Aquapark Nymphaea este administrat de Primăria Oradea prin Administrația Domeniului Public, fiind unul dintre cele mai moderne din și mai mari din România.

Parcul acvatic are 10 tobogane, 15 bazine de înot, structură de joacă pentru copii, șase saune, saloane de masaj, baie turcească, terenuri de sport și restaurante.

Parcul se întinde pe o suprafață de șapte hectare și a fost dat în folosință în 2016, fiind realizat printr-o investiție în valoare de peste 88 de milioane de lei, din care aproape 39 de milioane contribuția administrației locale și restul fonduri europene alocate prin Programul Operațional Regional. 

viewscnt
Afla mai multe despre
spa
taxe