FOTO Proiecte din programul Start-up Nation, scoase la vânzare pe internet

FOTO Proiecte din programul Start-up Nation, scoase la vânzare pe internet
scris 31 oct 2017

Proiecte din programul Start-up Nation, prin care firmele admise primesc de la stat prin programul Start-Up Nation până la 200.000 de lei pentru a deconta diferite cheltuieli, sunt scoase la vânzare inclusiv pe platformele de anunțuri publice OLX și Lajumate.ro, la prețuri negociabile pornind de la 18.000 lei și urcând până la 180.000 lei. Guvernul a anunțat anterior că programul va continua și anul viitor. Programul este explicat mai jos VIDEO.

"Vând proiect Start Up Nation câștigat", "Vând proiect Start Up Nastion aprobat", "Vând proiect Start Up Nation acordat și semnat", sunt anunțurile care au împânzit platformele de profil.

FOTO Proiecte din programul Start-up Nation, scoase la vânzare pe internet

Pentru acest an, lista firmelor care au depus proiecte pentru a primi de la stat prin programul Start-Up Nation până la 200.000 de lei, decontând astfel inclusiv cheltuielile pentru cumpărarea de masini, laptopuri, imprimante, biciclete, motociclete, ATV-uri, dar și de spații de birouri, precum și costuri cu salarii, chirii, costuri pentru utilități, ca și cheltuielile pentru cursuri de management, realizări de site-uri și promovare online, cuprinde peste 19.200 de societăți.

Întreaga listă care prezintă și punctajul obținut de fiecare firmă poate fi văzută AICI.

Tranzacție: BERD cumpără 13% din acțiunile grupului Agricover, deținut de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă CITEȘTE ȘI Tranzacție: BERD cumpără 13% din acțiunile grupului Agricover, deținut de omul de afaceri iranian Jabbar Kanani, unul dintre principalii jucători pe piața locală agricolă

De precizat că la, la punctaje egale, prevalează în ordine:

- numărul de locuri de muncă ce urmează a fi create în cadrul programului
- numărul de locuri de muncă ocupate de persoane defavorizate/șomeri/absolvenți după 2012
- achiziția de echipamente tehnologice
- activitatea pentru care accesează programul
- data și ora înscrierii în program

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a transmis anterior că programul va avea o sesiune suplimentară, tot în acest an, în limita banilor rămași neconsumați, după evaluarea dosarelor înscrise în actuala etapă.

Firmele care vor să atragă bani prin acest program trebuie să creeze cel puțin 1 loc de muncă pe care să-l mențină 2 ani, grantul maxim care poate fi acordat fiind de 200.000 lei, firma trebuind să fie înființată după 30 ianuarie 2017.

VIDEO Start-Up Nation va fi lansat joi. Ce spun tinerii antreprenori despre programul prin care pot obține până la 200.000 lei nerambursabili CITEȘTE ȘI VIDEO Start-Up Nation va fi lansat joi. Ce spun tinerii antreprenori despre programul prin care pot obține până la 200.000 lei nerambursabili

Anual vor fi finanțate circa 10.000 de start-up-uri, Guvernul estimând că astfel vor fi create 15.000-17.000 noi locuri de muncă.

EXCLUSIV Angajatorii vor fi scutiți, până la 5 ani, de impozit și contribuții pentru tinerii angajați în agricultură sau industria alimentară. Salariații vor avea aceleași scutiri CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Angajatorii vor fi scutiți, până la 5 ani, de impozit și contribuții pentru tinerii angajați în agricultură sau industria alimentară. Salariații vor avea aceleași scutiri

Detaliile programului, lansat din iunie, sunt explicate VIDEO, în detaliu:

viewscnt
Afla mai multe despre
nation
firme