Cîțu face apel la anumite firme - plătiți-vă taxele! Bonus pentru achitare

Cîțu face apel la anumite firme - plătiți-vă taxele! Bonus pentru achitare

Inquam Photo/Octav Ganea

scris 16 mar 2020

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, face un apel la firmele care au venituri să își plătească la timp taxele și impozitele, pentru a asigura lichiditate în piață și resurse la buget pentru ajutorarea economiei, în contextul pandemiei de coronavirus. Ministrul promite bonus pentru achitarea la timp a acestor obligații la buget.

Criza Coronavirus - LIVE TEXT Conducerea Federației Române de Fotbal și selecționerul Mirel Rădoi au intrat în autoizolare la domiciliu CITEȘTE ȘI Criza Coronavirus - LIVE TEXT Conducerea Federației Române de Fotbal și selecționerul Mirel Rădoi au intrat în autoizolare la domiciliu

”Aș vrea să fac un apel la companiile din România, cele care nu sunt afectate de epidemia de coronavirus, să plătească la timp impozitele. Ne gândim și la un sistem de bonusare a celor care plătesc impozitele. Este important ca să avem și pentru alte sectoare din economie lichidități, iar acolo unde se poate, să se plătească impozitele la timp”, a declarat, luni, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, la Digi 24.

ULTIMA ORĂ Măsurile Guvernului pentru firme CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Măsurile Guvernului pentru firme

El a arătat că sunt sectoare în economie unde lucrurile merg bine încă și face apel la aceste sectoare să plătească la timp impozitele și taxele.

”E bine ca toți cei care au venituri, au profit, să plătească ca să distribuim în părțile din economie care nu funcționează”, a adăugat ministrul Finanțelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
firme
plata
taxe
impozite
citu
finante
apel