Constantin Nicolescu, fost președinte al CJ Argeș, condamnat definitiv la 7 ani și 8 luni închisoare

Constantin Nicolescu, fost președinte al CJ Argeș, condamnat definitiv la 7 ani și 8 luni închisoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mar 2019

Fostul președinte al Consiliului Județean Argeș Constantin Nicolescu a fost condamnat definitiv, marți, de Înalta Curte de Casație și Justiție la 7 ani și 8 luni închisoare pentru luare de mită, însă instanța a menținut o decizie anterioară privind eliberarea condiționată din penitenciar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit deciziei, Nicolescu a primit 5 ani închisoare pentru luare de mită, această pedeapsă fiind contopită cu o condamnare din alt dosar, pedeapsa finală fiind de 7 ani și 8 luni, scrie Agerpres.

CONFIRMARE Finanțele preiau de la ANAF activitatea de soluționare a contestațiilor. Creșteri de salarii pentru cei 1.800 de angajați proprii ai Ministerul Finanțelor, dar nu și pentru cei 24.000 de angajați de la ANAF CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Finanțele preiau de la ANAF activitatea de soluționare a contestațiilor. Creșteri de salarii pentru cei 1.800 de angajați proprii ai Ministerul Finanțelor, dar nu și pentru cei 24.000 de angajați de la ANAF

Pe de altă parte, instanța l-a achitat pe Nicolescu pentru abuz în serviciu și a încetat procesul penal împotriva lui pentru două infracțiuni de fals intelectual ca urmare a prescrierii faptelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
constantin nicolescu
cj arges