Anton: Vom elimina contribuția de 2% pentru producătorii de energie pe cărbune. Avem avizul Consiliului Concurenței

Anton: Vom elimina contribuția de 2% pentru producătorii de energie pe cărbune. Avem avizul Consiliului Concurenței
scris 26 mar 2019

Contribuția de 2% pentru producătorii de energie pe bază de cărbune va fi eliminată, în acest sens existând avizul Consiliului Concurenței, a declarat, marți, ministrul Energiei, Anton Anton, într-o conferință pe teme energetice.

"(Contribuția de - n.r.) 2% se scoate pentru cărbune, prețul gazelor rămâne același", a spus Anton, întrebat ce prevederi din sectorul energetic din OUG 114/2018 vor fi modificate, scrie Agerpres.

Volkswagen și Northvolt formează un consorțiu pentru cercetări în domeniul bateriilor și speră la o finanțare din partea Germaniei CITEȘTE ȘI Volkswagen și Northvolt formează un consorțiu pentru cercetări în domeniul bateriilor și speră la o finanțare din partea Germaniei

El a adăugat că există un aviz al Consiliului Concurenței în acest sens.

Producătorii de energie pe cărbune sunt Complexul Energetic Oltenia și Complexul Energetic Hunedoara, ambele deținute de stat prin Ministerul Energiei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ministrul energiei
anton anton