Deloitte România numește un nou director la conducerea echipei de tehnologie, fost la Asseco și IBM

Deloitte România numește un nou director la conducerea echipei de tehnologie, fost la Asseco și IBM

Vladimir Aninoiu

scris 11 feb 2019

Deloitte România îl numește pe Vladimir Aninoiu în rolul de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță în management, poziție din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță. 

Înainte de a se alătura Deloitte România, Vladimir Aninoiu a fost CEO și Președinte al Consiliului de Conducere al Asseco pentru Europa de Sud-Est. Anterior, a lucrat pentru IBM mai mult de 15 ani, în rolul de Country General Manager, apoi ca Director Developing Markets și Director de vânzări pentru companii mari pentru regiunea Europei Centrale și de Est. 

Deloitte operează și Centrul European de Servicii în București, care are peste 400 de angajați experți în IT și care oferă servicii bazate pe SAP, analize de date și management al informației (AIM), precum și tehnologii digitale, atât pentru clienți din România, cât și din alte piețe europene mari.

EXCLUSIV FOTO Renault Logan facelift - surprins în probe, cu noile blocuri optice, pe străzile din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Renault Logan facelift - surprins în probe, cu noile blocuri optice, pe străzile din România

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.200 de profesioniști.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
deloitte
vladimir aninoiu