"Taxa pe lăcomie": Vâlcov - nu se renunță, dar vor fi modificări

"Taxa pe lăcomie": Vâlcov - nu se renunță, dar vor fi modificări
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2019

Consilierul premierului, Darius Vâlcov,a declarat duminică seară că nu se va rneunța la "taxa pe lăcomie", dar că vor fi făcute anumite modificări ale OUG prin care este introdusă această taxă, în special pe zona de energie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Nu s-a pus niciodată problema (n.r. - renunțării la taxa pe lăcomie). Există discuții pe taxa de lăcomie pe anumite aspecte, și aici vorbim în special de partea de energie, și acolo sunt niște analize pentru că anul 2018, în afară de faptul că economia a dus-o într-un ritm bun, s-au făcut și tot felul de analize care vor pregăti sau au pregătit reformele din acest an. Și aici, în ceea ce privește energia, vorbim despre o componentă de reformă și e posibil ca pe acest mic segment să se modifice”, a explicat Vâlcov, transmite news.ro.

Probleme pentru PSD în Parlament: Taxa pe activele băncilor, nesusținută de UDMR. Liderul Hunor vrea respingerea OUG 114 și amânarea măsurilor până la 1 ianuarie 2020. Bursa reacționează, acțiunile băncilor se apreciază CITEȘTE ȘI Probleme pentru PSD în Parlament: Taxa pe activele băncilor, nesusținută de UDMR. Liderul Hunor vrea respingerea OUG 114 și amânarea măsurilor până la 1 ianuarie 2020. Bursa reacționează, acțiunile băncilor se apreciază

El a susținut că au fost presiuni uriașe pentru a fi eliminată taxa pe lăcomie, cele mai multe de la piața de capital și de la piața bancară.

În ceea ce privește nemulțumirile exprimate de UDMR în legătură cu actul normativ care instituie taxa pe lăcomie, el a subliniat UDMR  nu a spus concret ce nemulțumiri are.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxa pe lacomie
valcov
bursa