Donald Trump îi amenință cu noi represalii pe partenerii comerciali ai SUA

Donald Trump îi amenință cu noi represalii pe partenerii comerciali ai SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2018

Președintele american, Donald Trump, i-a amenințat cu noi represalii pe partenerii comerciali ai SUA, inclusiv pe "așa-zișii aliați" ai Washingtonului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Vom face ca țările care profită de SUA să plătească. Unele dintre ele sunt așa-numiți aliați, dar nu ne sunt aliați în domeniul comerțului", a afirmat președintele, scrie Agerpres.

El a făcut apoi referire la introducerea unei "taxe de reciprocitate", fără să ofere mai multe detalii.

Încrederea analiștilor financiari în economie a crescut în ianuarie. CFA România estimează o depreciere a leului, inflație și dobânzi mai mari în perioada următoare CITEȘTE ȘI Încrederea analiștilor financiari în economie a crescut în ianuarie. CFA România estimează o depreciere a leului, inflație și dobânzi mai mari în perioada următoare

"Nu putem continua să lăsăm alte țări să profite de noi", a avertizat Donald Trump, deplângând faptul că Statele Unite "pierd sume importante cu China, Japonia și Coreea de Sud".

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
sua
comert