Fiscul evaluează performanța șefilor de la Antifraudă

Fiscul evaluează performanța șefilor de la Antifraudă
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 21 mar 2017

Conducerea Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) din cadrul ANAF este evaluată profesional pe baza unor indicatori de performanță. Procesul de evaluare a personalului cu funcții de conducere urmează să fie încheiat pe 31 martie, a anunțat Fiscul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Menționăm că personalul cu funcții de conducere din cadrul DGAF face obiectul unei evaluări profesionale, ținând cont de analiza unor indicatori de performanță, care se desfășoară până la data de 31 martie", potrivit unui comunicat ANAF.

Totodată, ANAF notează că, potrivit unei adrese din 2 martie transmisă de Ministerul Finanțelor către Agenția Națională de Administrare Fiscală, toate promovările în funcție în cadrul ANAF sunt suspendate până la data la care bugetul Ministerului Finanțelor, prin suplimentarea alocărilor bugetare la Titlul I "Cheltuieli de personal", va putea permite asigurarea plății salariilor pentru toți angajații.

Profit.ro a scris săptămâna trecută că premierul Sorin Grindeanu a decis înlocuirea lui Petre-Dragoș Voinescu de la conducerea Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF și că un fost șef de corp de control ar putea fi succesorul lui Voinescu.

Potrivit unor surse oficiale, Petre-Dragoș Voinescu nu se mai află efectiv la conducerea DGAF. Acesta și-a anunțat subordonații de plecare și și-a strâns lucrurile de la birou, în prezent fiind așteptată doar semnarea deciziei de înlocuire din funcție de către premierul Sorin Grindeanu.

O schimbare a conducerii Antifraudei nu ar fi singura măsură de acest fel de la începutul anului în cadrul ANAF. Astfel, la începutul acestui an, Dragoș Doroș a demisionat din funcția de șef al ANAF, la conducerea Fiscului fiind numit Bogdan Stan.

ANAF pregătește controale în comerțul online pentru a strânge mai mulți bani. Inspectorii antifraudă vor primi înapoi, la rectificare, un spor de solicitare CITEȘTE ȘI ANAF pregătește controale în comerțul online pentru a strânge mai mulți bani. Inspectorii antifraudă vor primi înapoi, la rectificare, un spor de solicitare

De asemenea, Dorel Fronea a declarat pentru Profit.ro la începutul săptămânii că a fost schimbat de la șefia Vămii de către premierul Sorin Grindeanu, arătând că decizia este una politică, fiind dreptul premierului de a opera modificări la conducerea acestei structuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
antifraudă
anaf
dgaf
fisc
ministerul finanțelor