Ghișeul.ro a ajuns la 900.000 de utilizatori. Aproape 500.000 de tranzacții, de la începutul anului

Ghișeul.ro a ajuns la 900.000 de utilizatori. Aproape 500.000 de tranzacții, de la începutul anului
scris 17 feb 2021

Autoritatea pentru Digitalizarea României anunță Ghișeul.ro a înregistrat cel de-al 900.000-lea utilizator, o persoană fizică din Sectorul 3 al Municipiului București. De la începutul anului, peste 130.000 de utilizatori s-au înscris pe www.ghiseul.ro – o medie constantă de aproape 3.000 în fiecare zi.

Începând de la 1 ianuarie, prin intermediul platformei s-au făcut peste 489.000 de tranzacții, în valoare de peste 153.000.000 lei, scrie News.ro

ANUNȚ Noi reguli privind acordarea de zile libere părinților, pentru supravegherea copiilor care învață online CITEȘTE ȘI ANUNȚ Noi reguli privind acordarea de zile libere părinților, pentru supravegherea copiilor care învață online

”În doar 5 săptămâni, numărul utilizatorilor a crescut cu 100.000. Tot mai mulți români au descoperit că Ghișeul.ro este simplu de utilizat, rapid și sigur. Mai avem foarte puțin timp până la recordul absolut pentru administrația publică: un serviciu public va trece de 1 milion de utilizatori! Sunt convins că vom ajunge acolo înainte de 31 martie, data până la care se aplică reducerea de 10% la plata anuală integrală a impozitului pe clădiri, terenuri și mijloace de transport pentru persoanele fizice. Creșterea exponențială a platformei de plăți online este un rezultat firesc al extinderii serviciilor publice, al înrolării de noi instituții publice și al suplimentării tipurilor de plăți, upgrade-uri pe care le-am realizat anul trecut. Utilizatorii pot achita online peste 300 de servicii publice centrale și locale, toate cu zero comision”, a declarat Octavian Oprea, președintele interimar al Autorității pentru Digitalizarea României.

Ghișeul.ro este o platformă administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținută de APERO - Asociația pentru Plăți Electronice din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
ghișeul.ro
tranzactii
taxe