Noi webinarii pe tema eFactură la Finanțe

Noi webinarii pe tema eFactură la Finanțe
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 22 ian 2024

Ministerul Finanțelor a programat încă doua webinarii pentru lamurirea dificultăților la utilizarea sistemului eFactură, pe datele de 7 și 8 februarie. Decizia organizării de noi webinarii a venit după ce primele 2.000 de locuri disponibile la webinariile din 23 și 25 ianuarie s-au epuizat în doar câteva ore de la anunț.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Orice schimbare vine la pachet cu o perioadă de adaptare, care poate necesita timp și efort. În tot acest proces, mizăm că o colaborare strânsă va face această tranziție mai accesibilă. Tocmai de aceea, organizăm o serie de webinarii în care să răspundem tuturor întrebărilor care apar pe tema implementării e-Factura. Echipa MF/ANAF va oferi sprijin personalizat, adaptat nevoilor și întrebărilor specifice. Cele 2.000 de locuri la webinariile din 23 și 25 ianuarie s-au epuizat în doar câteva ore.

EXCLUSIV eFactură schimbată - Îmbunătățiri la validarea online și în problema multiplicării facturilor, precum și o soluție pentru autofacturare. Buton pentru anularea unei trimiteri nu va exista CITEȘTE ȘI EXCLUSIV eFactură schimbată - Îmbunătățiri la validarea online și în problema multiplicării facturilor, precum și o soluție pentru autofacturare. Buton pentru anularea unei trimiteri nu va exista

În aceste condiții, pentru a ne asigura că toți cei interesați au posibilitatea să participe, organizăm alte două webinarii pe 7 și 8 februarie. Tematica prezentată va fi aceeași, astfel că este suficient să vă înscrieți la unul singur. Cele mai frecvente întrebări, însoțite de răspunsuri, vor fi preluate și integrate în materiale de informare pe care le vom publica ulterior", potrivit Ministerului Finanțelor.

Înscrierile se fac aici

La nivelul ANAF a fost întocmită o listă cu întrebări frecvente și deficiențe semnalate de către contribuabili legat de utilizarea sistemului eFactură. Lista cu aceste probleme, obținută de Profit.ro și disponibilă mai jos, va fi abordată în continuare de către specialiștii Fiscului, care trebuie să vină cu răspunsuri.

Separat de demersul ANAF, o primă întâlnire tehnică a specialiștilor CNIF, centrul IT al Ministerului Finanțelor și al ANAF, cu reprezentanți ai platformelor de facturare și ai firmelor care furnizează programe de contabilitate a avut loc la începutul acestei săptămâni.

viewscnt
Afla mai multe despre
efactura
facturare electronica
anaf
efactura b2b
ministerul finantelor