PwC România o numește pe Diana Alexi, fost jurnalist Profit.ro, lider al echipei de marketing și comunicare

PwC România o numește pe Diana Alexi, fost jurnalist Profit.ro, lider al echipei de marketing și comunicare
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2019

Compania de consultanță fiscală PwC România a numit-o pe Diana Alexi, fost jurnalist pe domeniul financiar-fiscal la Profit.ro, în calitate de lider al echipei de marketing și comunicare. Ea preia atribuțiile de la Mihnea Anastasiu, care va avea un nou rol în echipa regională de marketing și comunicare a PwC CEE - entitatea care coordonează firmele PwC din 29 de țări din regiunea Europei Centrale și de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Diana Zaharia Alexi are peste 15 ani de experiență în comunicare și jurnalism. În ultimii doi ani și jumătate a avut o poziție de manager de comunicare în cadrul Deloitte. Anterior a fost jurnalist acoperind în principal domeniile finanțe și macroeconomie pentru Profit.ro și Capital. Experiența sa cuprinde și o perioadă de peste doi ani în care a lucrat ca expert relații cu mass-media în cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Teodorovici reacționează la informațiile Profit.ro privind somațiile de plată în care sumele sunt triplate CITEȘTE ȘI Teodorovici reacționează la informațiile Profit.ro privind somațiile de plată în care sumele sunt triplate

Mihnea Anastasiu are mai bine de 14 ani de experiență în presa economică și în comunicare, din care aproape un deceniu de experiență în diverse poziții în cadrul PwC, cel mai recent rol fiind cel de lider al echipei de marketing și comunicare PwC România. În noul său rol de manager de comunicare regional, Mihnea Anastasiuse alătură echipei PwC din regiunea Europei Centrale și de Est și va fi implicat în coordonarea comunicării interne din cadrul organizației, precum și a campaniilor de lansare a inițiativelor regionale realizate în colaborare cu echipele locale.

viewscnt
Afla mai multe despre
pwc românia
diana alexi