Radu Diaconu devine partener al EY România

Radu Diaconu devine partener al EY România
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2022

Radu Diaconu este, începând cu luna iulie 2022, partener al EY România, în cadrul departamentului de consultanță fiscală și juridică (Tax & Law). Radu Diaconu este avocat specializat în consultanță de business și are o experiență profesională de peste 15 de ani, din care ultimii nouă în cadrul EY. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din noiembrie 2020, Radu Diaconu este avocat asociat coordonator al Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL, societate de avocatură asociată EY România, și conduce practica acesteia de consultanță juridică, care numără aproape 30 din cei 50 de avocați ai firmei. El este, în principal, specializat în tranzacții de M&A, într-o gamă largă de sectoare.

DOCUMENT Deloc îmbucurător pentru viitorul ANAF și cel al contribuabililor: Rezultate slabe la concursurile de angajare la ANAF - Doar 60% din posturi scoase la concurs ocupate, peste 40% dintre candidații admiși au luat note sub 5,5 la proba scrisă CITEȘTE ȘI DOCUMENT Deloc îmbucurător pentru viitorul ANAF și cel al contribuabililor: Rezultate slabe la concursurile de angajare la ANAF - Doar 60% din posturi scoase la concurs ocupate, peste 40% dintre candidații admiși au luat note sub 5,5 la proba scrisă

Radu Diaconu este membru al Baroului București din anul 2007. Are o licență în drept, una în economie și un doctorat în dreptul comerțului internațional. Domeniile acoperite de echipa pe care o coordonează includ fuziuni și achiziții (M&A), relații de muncă, proiecte cu autorități publice și instituții financiare internaționale, relații cu autoritățile de reglementare în toate sectoarele, IT, energie, instituții financiare și domeniul imobiliar.

Prezentă în România din anul 1992, EY are peste 800 de angajați din România și Republica Moldova și furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, strategi și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Compania are birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău.

viewscnt
Afla mai multe despre
radu diaconu
ey românia