Tăriceanu reconfirmă obiectivul de creștere a salariului minim cu 100 lei anual

Tăriceanu reconfirmă obiectivul de creștere a salariului minim cu 100 lei anual
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 26 ian 2018

Noul Guvern își va menține obiectivul de creștere a salariului minim cu 100 lei anual, asumat prin programul Cabinetului Tudose, conform liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Salariul minim, așa cum îl știe toată lumea, va crește cu 100 de lei”, anunțau în vară reprezentanții Puterii, angajament reconfirmat acum de Tăriceanu.

De la începutul acestui an, salariul de bază minim brut lunar pe țară este de 1.900 lei.

Ordonanța închisoare pentru angajatori - Specialiști în taxe și legislație: Textul este periculos de ambiguu. Un angajator de bună-credință care își repară ulterior o eroare nu trebuie să riște închisoare CITEȘTE ȘI Ordonanța închisoare pentru angajatori - Specialiști în taxe și legislație: Textul este periculos de ambiguu. Un angajator de bună-credință care își repară ulterior o eroare nu trebuie să riște închisoare

Salariul este valabil pentru un program complet de lucru de 166,666 ore, în medie, pe lună, reprezentând 11,40 lei/oră.

Tăriceanu a reamintit totodată că Guvernul intenționează să reintroducă impozitul pe venitul global, acesta fiind unul dintre principalele obiective pe termen mediu.

viewscnt
Afla mai multe despre
salariul minim