Podcast Profit.ro „15 minutes of Failure”: Invitat, Chef Adi Hădean

Podcast Profit.ro „15 minutes of Failure”: Invitat, Chef Adi Hădean
scris 6 ian 2020

"15 Minutes of Failure” este primul podcast românesc despre eșec, unde invitați, oameni din toate domeniile – business, sport, cultură, știință – vorbesc cu Alex Zamfir despre cel mai mare eșec de până acum. Profesional sau personal.

Chef Adi Hădean mi-a povestit despre eșecul pe care l-a înregistrat cu restaurantul pe care l-a deschis la Oradea, despre starea industriei HORECA la momentul actual și despre cum gestionează eșecul tinerii din ziua de azi. 

Podcast Profit.ro „15 minutes of Failure”: Invitat, Virgil Stănescu, fostul căpitan al naționalei României de baschet și Director Executiv la CEO Clubs International CITEȘTE ȘI Podcast Profit.ro „15 minutes of Failure”: Invitat, Virgil Stănescu, fostul căpitan al naționalei României de baschet și Director Executiv la CEO Clubs International

Iată câteva dintre gândurile lui Adi:

Restaurantul pe care l-am deschis de câteva luni îl văd ca pe succesul nostru de peste trei ani.

Drumul către success eca un maraton: dacă mintea o ia mai repede decât pot duce picioarele, la un moment dat de vei gripa.

Am învățat să consum cu voluptate fiecare eșec pe drumul acesta, câtre un succes sau altul.

Eșecul restaurantului meu de la Oradea se datorează incapacității mele de a evalua oamenii, relațiile și parteneriatele.

Ce am învățat eu este că aș putea să îmi rezum parteneriatele la familie și atât.

Oamenii care fac management joacă în două lumi: și în cea a cifrelor, dar și în cea a umanului.

Realitatea HORECA arată că această lume se compune din 30% oameni de elită și 70% oameni care nu au ce să caute acolo și ei știu asta.

Mi se pare că etica de muncă în HORECA e e cale de dispariție, dacă nu a dispărut deja.

Noi am avut de suferit, ca industrie, dar și ca țară, din cauza faptului că nu știm să comunicăm, nu știm să le spunem oamenilor că apreciem ceea ce fac.

Am învățat în acești ani că dacă nu poți face un lucru așa cum îți dorești, mai bine nu-l mai faci.

Nimic pe lumea asta nu merită făcut, dacă trebuie să-ți calci pe visuri.

Un element foarte important în HORECA este anturajul pe care îl ai, pentru că anturajul îți aduce clienții.

Am fost învățați că greșeala atrage după sine o pedeapsă. Nu e adevărat, greșeala atrage după sine o învățătură.

Podcast Profit.ro „15 minutes of Failure”: Invitat, Virgil Stănescu, fostul căpitan al naționalei României de baschet și Director Executiv la CEO Clubs International CITEȘTE ȘI Podcast Profit.ro „15 minutes of Failure”: Invitat, Virgil Stănescu, fostul căpitan al naționalei României de baschet și Director Executiv la CEO Clubs International

Show notes:

Min 1:45 Povestește-mi, te rog, despre un eșec punctual pe care îl ții minte și care te-a durut?

Min 3:20 După cât timp ai putut accepta că ai parte de un eșec?

Min 9:00 Adi vorbește despre unul dintre marile eșecuri pe care  le-a înregistrat și la care încă nu a găsit soluție.

Min 10:00 De ce îi atrage pe oameni să vină în industria HORECA dacă nu au această pasiune?

Min 11:00 Ce ai face diferit la restaurantul din Oradea, dacă te-ai putea întoarce în timmp?

Min 13:50 De ce ai nevoie pentru a construi un restaurant foarte bun?

Min 14:45 De ce ne este nouă, românilor, frică să vorbim despre eșec?

Min 15:20 Îi vezi pe tinerii cu care lucrezi mai dispuși să-și asume și să accepte eșecul?

viewscnt
Afla mai multe despre
adi hadean
15 minutes of failure
alex zamfir