Acțiunile Credit Suisse coboară la un nou minim istoric și se îndreaptă spre cel mai lung șir de scăderi din 2011

Acțiunile Credit Suisse coboară la un nou minim istoric și se îndreaptă spre cel mai lung șir de scăderi din 2011
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 28 nov 2022
Acțiunile Credit Suisse Group au scăzut luni cu până la 5,4%, atingând un nou minim istoric și fiind pe cale să înregistreze cea mai lungă serie de pierderi zilnice din 2011 încoace.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profit.ro va organiza, pe 12 decembrie, conferința Profit Financial.forum - Piețele financiare și provocările noilor crize - Ediția a V-a, la care vor participa cei mai mari jucători din piața financiar-bancară.

Conferința, programată la Grand Hotel Marriott București, va fi organizată cu sprijinul Agista, Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, NNDKP, UniCredit Bank, Fondul Român de Contragarantare și Philip Morris România, urmând să fie transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

 
Acțiunile au scăzut timp de zece zile consecutive, pierzând până la 27%, iar avertismentul de săptămâna trecută privind ieșirile masive de fonduri pe segmentul de administrare a averilor a uimit investitorii.
GRAFIC Petrolul a coborât la minimele anului, pe fondul protestelor împotriva restricțiilor Covid din China CITEȘTE ȘI GRAFIC Petrolul a coborât la minimele anului, pe fondul protestelor împotriva restricțiilor Covid din China

Vestea că banca a convenit asupra vânzării unei mari părți a diviziei sale de active securitizate către Apollo Global Management a fost, de asemenea, primită negativ, notează Bloomberg.

Aceste evoluții se adaugă la problemele din ultimii ani, când o succesiune de pierderi mari și haos în management au distrus imaginea Credit Suisse, anterior unul dintre cei mai prestigioși creditori din Europa.
 
Luna trecută, banca a anunțat o restructurare care a inclus desființarea băncii de investiții, separarea unității de consultanță și a celei de piețe de capital și desființarea a mii de locuri de muncă.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
credit suisse
actiunu credit suisse